Despre noi

Firma noastră

    Acest magazin online aparține opticii medicale GRANDE OPTIQUE din Iași și prin intermediul lui venim și în întâmpinarea dvs. cu cele mai noi modele de rame de ochelari de cea mai înaltă calitate apreciate de către clienții noștri din zona Moldovei.

    Datorită cabinetului oftalmologic modern, a personalului atent și bine pregătit, a calității deosebite și a colecțiilor franțuzești de rame de ochelari mereu actualizate și a lentilelor cu toate tratamentele la cel mai bun preț de pe piață, pentru mulți purtători de ochelari suntem prima alegere.

    În speranța că ne veți alege pentru a vă convinge de calitatea produselor și de amabilitatea și profesionalismului angaților noștri, vă mulțumim și așteptăm comanda dvs!

                                                                                                                                            Cu stimă,

                                                                                                                                                     Echipa Grande Optique


  • Produse de cea mai bună calitate
  • Cele mai bune servicii pentru clienții noștri
  • Livrare gratuită oriunde în România.


Clienții noștri ne recomandă

Cea mai moderna optica din Iasi. Preturi acceptabile. Voi reveni..

sursa: cylex.ro

Multe rame.. timp sa ai sa probezi. Preturi bune, ma asteptam sa fie mai mari. Aglomerat, dar s-au ocupat foarte bine si de mine. Sunt multumit si de consultatie si de lentile. Merita sa revin..

sursa: cylex.ro

Am fost cu copilasul meu de 4 ani si 2 luni la consultatie pentru ochelari si am fost foarte multumita. Astazi am ridicat ochelarii care ii plac, vede bine si-i va purta permanent, asa cum ne-au recomandat. Cred ca cele mai bune aparate pentru dioptrii sunt la Grande Optique. Revin la control peste 6 luni cu baietelul.