Mărcile de la Grande Optique

Ramele NICOL sunt fabricate pentru a fi comode și durabile și cuprind colecții special create pentru bărbaţi si femei de toate vârstele şi de asemenea există o colecţie specială pentru copii şi adolescenţi. Ramele de ochelari marca NICOL sunt prezente pe piața din România începând cu anul 1994, formându-și un renume de unicitate datorită producției japoneze și a materialelor din care sunt fabricate.

Colecția Cléophée cuprinde rame de ochelari fabricate special pentru copii, adolescenți, tineri și primi purtători de ochelari. Aceste rame sunt foarte apreciate … și de către părinți.

La féminité porte un nom: Inès de la Fressange. Sub acest slogan, ramele de ochelari marca Inès de la Fressange au un design sofisticat, dar sunt mereu elegante și discrete, într-un cuvânt feminine.

Colecția Georges Rech este clasică și prestigioasă. Georges Rech este un designer francez foarte cunoscut și colecţia sa de rame este la un standard foarte ridiat, fiind clasică şi prestigioasă, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi.

Colecţia Torrente este una tradiţională care reflectă luxul şi reputaţia sofisticată a mărcii. Ramele de la casa de moda Torrente sunt produse la Morez, Franţa. Rafinamentul, eleganţa, inventivitatea, calitatea şi tradiţia către lux sunt cuvintele cheie în lumea Torrente.

Ramele din colecția New Man sunt destinate bărbaților care au un stil casual, sportiv sau trendy. Aceste rame sunt fabricate in Franța.

Ramele de ochelari din colecția Miniman sunt foarte colorate și sunt create doar pentru copii, băieței și fetițe. Această colecție cuprinde rame de ochelari fabricate în Franța.

Mărcile Gianfranco Lotti, Tsuki, Golden Master și Crescent Vert sunt renumite case de bijuterii, iar ramele de ochelari sunt deosebite, speciale.